Ondernemen zonder problemen?

U HOUDT ZICH ALLEEN BEZIG MET WAAR U GOED IN BENT

U wilt zich toch niet bezighouden met allerlei randzaken zoals belasting vergunningen enz

Doe waar u goed in bent dan nemen wij het andere voor onze rekening

Inschrijven

U rijdt uw taxi wij doen de administratie

Uw focus ligt bij het taxi rijden, wij doen de rest

Ja ik wil meer informatie

TTO VERGUNNING

Heeft u nog geen TTO-vergunning? Taxicompagnons kan dit voor u verzorgen. Daarnaast kan Taxicompagnons ook de ontheffingen voor u regelen. Wij doen dit in de grote steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

OMZET-DASHBOARD

Vanuit  uw Boordcomputer Taxi (BCT)-rittenadministratie zijn alle omzetgegevens op uw computer in te zien in ons overzichtelijke omzetdashboard.

BELASTINGDIENST- PROOF

Ons systeem is belastingdienst-proof. Uw omzet en rijtijden worden vanuit de Boordcomputer Taxi (BCT) verwerkt tot de juiste aangiften voor btw,  loonheffingen en inkomsten. Alles helder inzichtelijk.

TX KEURMERK

Taxicompagnons zorgt ervoor dat al uw ritgegevens uit de Boordcomputer Taxi (BCT) worden verwerkt. Zo voldoet u altijd aan de hoogste kwaliteitseisen die er aan het TX-keurmerk worden gesteld door de Gemeente, Schiphol en ILT (Inspectie leefomgeving en Transport).


INSCHRIJVEN

Maak ook gebruik van de vele voordelen van Taxicompagnons en schrijf u nu in als maat. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden

INFORMATIE

Meer weten over de vele voordelen van Taxicompagnons? Vul via onderstaand formulier uw gegevens in. We nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen

DOWNLOAD VOG

U kunt alleen maat worden bij Taxicompagnons als u in het bezit bent van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De aanvraag hiervan wordt verwerkt door het Ministerie van Justitie. U vraagt de VOG aan bij het gemeentehuis of een stadsdeelkantoor. Hoe eerder u dat doet hoe eerder u de VOG in huis heeft. Wanneer er geen bijzonderheden zijn, ontvangt u de VOG doorgaans binnen 2 weken. U kunt het aanvraagformulier hier downloaden.

Start download
Kostenbesparing

Met ons systeem kunt u flink besparen. U heeft geen dubbele kosten voor procuratie en boekhouding. Daarnaast hoeft u zelf geen vergunningskosten meer te betalen voor uw Kiwa-taxivergunning.

Boekhouder

Wij zijn actief met uw administratie bezig. Onze boekhouders monitoren dit constant en zullen u op basis hiervan adviseren. Bijvoorbeeld, wanneer het aantrekkelijk is om een investering te doen of door advies te geven op het gebied van aftrekposten.

Werken

U heeft dag en nacht toegang tot uw eigen gegevens. Waar u maar wilt. Uw omzetdashboard, lonen en kwaliteitscontrolesysteem staan allemaal veilig in de cloud.

Share This