Over ons Taxibedrijf

OVER TAXICOMPAGNONS

Taxicompagnons zorgt ervoor dat zelfstandige personenvervoerders zich volledig op hun business kunnen concentreren door een unieke koppeling van de Boordcomputer Taxi (BCT) naar uw administratie. Daarnaast biedt Taxicompagnons unieke aanvullende dienstverlening.

Als u toetreedt tot een van de maatschappen zorgt Taxicompagnons ervoor dat uw gehele backoffice wordt overgenomen.

Administratie

Onze unieke software zorgt ervoor dat alle gegevens uit de Boordcomputer Taxi (BCT) direct ingelezen en verwerkt worden in uw administratie. Al uw omzet- en kostengegevens zijn via een slim dashboard 24 uur per dag online in te zien. Uw gegevens staan veilig in de cloud. Zo heeft u dus overal toegang tot uw gegevens. Via uw smartphone, tablet of pc.

Ons systeem is goedgekeurd door de Belastingdienst. De volgende stap is een certificaat van wederzijds vertrouwen van de Belastingdienst.

Taxicompagnons zorgt ervoor dat de naleving op de wet personenvervoer 2000, waaronder de rij- en rusttijdenwet, gemonitord wordt. Onze kwaliteitsmanager houdt hier toezicht op. Voor al onze maatschappen hopen wij spoedig een handhavingsconvenant van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) te mogen ontvangen.

Door onze manier van werken voldoen we aan de eisen die er aan de ISO-norm worden gesteld. Ons kwaliteitsteam stelt dan ook alles in het werk om dit certificaat voor al onze maatschappen te bemachtigen.

 

 

Wat kost dat?

Voor een compleet overzicht van onze diensten, en de kosten van het aanschaffen van een BCT verwijzen wij u door naar onze prijzen pagina.

Prijzen

Meld je nu aan?

Inschrijven
Share This